Norge på langs

Fra 19. mai til 19. juni 2012 gjennomførte Ada Sofie Austegard og 16 andre kvinner og menn en hesblesende tur fra Lindesnes til Nordkapp på sykkel. I tillegg var flere hundre andre med oss underveis på en eller flere etapper.

Sykkelturen fra Lindesnes til Nordkapp ble et eget kapittel i Stiftelsens arbeid for en barndom uten vold.

19. mai 2012 la en gjeng med forventningsfulle og meget spente syklister ut på veien fra Lindesnes Fyr. Den endelige destinasjonen var Nordkapp, men innmellom 19. mai og 19. juni ventet 32 dager med slit, latter, foredrag, oppturer, nedturer, sol, regn, vind, snø, natur, endeløse landeveier, nye vennskap, gode historier og en opplevelse for livet! For hele beretningen fra turen kan man gå inn på www.norgepalangs.com og lese og se filmer fra hver eneste dag. To følgebiler bemannet av Richard og Kenneth fra stiftelsen fulgte sykkelfølget og dokumenterte innsatsen.

Langs veien møtte vi mange utrolige mennesker. Det var barnehager og skoler med flagg og jubel, Lions-klubber og Sanitetsforeningskvinner med kaffe, kaker og påfyll (både fysisk og mental:)), forventningsfulle tilhørere på foredrag, og privatpersoner som ville sykle med oss og invitere oss inn i deres hjem for litt mat og forfriskninger.

I løpet av de 3150 kilometerne og 32 dagene på sykkelen ble det gjennomført 22 foredrag, et 40-talls avisintervjuer, sju radiointervjuer og tre tv-innslag. 

Vi sender ut en stor takk til alle som gjorde dette til en opplevelse for livet og et viktig element for å gjøre Stine Sofies Stiftelses arbeid kjent over hele Norge.

Sjekk ut Norge På Langs på nettet: www.norgepalangs.comSlik så foredragsplakaten ut: